avtal møte med advokat prima sdfsdf

LEXLY ER EN GRUPPE ADVOKATER OG EKSPERTER MED EN VISJON OM Å GJØRE DET ENKELT FOR ALLE

Terskelen for å opprette juridiske dokumenter er ofte altfor høy. LEXLY ønsker å senke den gjennom å tilby transparente priser på opprettelse av avtaler, digitale verktøy som gir deg mulighet til å gjøre det selv og selvfølgelig samtaler med advokat hvis du trenger den type bistand. 

Vi ønsker å oppmuntre deg til å sette deg inn i dine egne juridiske spørsmål, opprette nødvendige avtaler i rett tid og uttrykke dine ønsker og betingelser uten tvil. 

pc med polarbrød

Digitalt, eksternt og på kontoret

LEXLY har gjort det mulig for deg å opprette juridiske dokumenter på egenhånd med våre digitale løsninger, ekstern sammen med advokat eller på gamlemåten (på kontoret). Vi er der du er, for å hjelpe deg. 

 

dame vinker

Har du spørsmål om våre tjenester?

Du kan kontakte vår kundeservice på telefon 628 27 573 eller via denne e-post adressen: info@lexly.no

Vi vil svare deg på e-post innen 24 timer.

Vi har også samlet de mest stilte spørsmålene nedenfor. Det er godt mulig du finner svar på det du lurer på der.

 

 

Seland blue background

Samarbeid med Seland

LEXLY forener krefter med et av Europas ledende advokatselskaper. Dette partnerskapet gir våre kunder et bredt og variert spekter av ekspertiseområder og trygghet i alle juridiske spørsmål. 

Les mer om Seland | Rödl & Partner

LEXLY TILGJENGELIGGJØR JURIDISKE TJENESTER FOR ALLE

 

HVORFOR LEXLY

Vi er pionerer i bransjen og har fjernet det som hever terskelen for å få juridisk rådgivning og bistand.

 

HVA LEXLY TILBYR

Vi tilbyr  juridisk rådgivning og tilgang på digitale verktøy som sikrer deg og dine nærmeste, din bedrift eller andre anliggende. Du vet alltid på forhånd hva du vil få og hvor mye du må betale for det. 

 

HVORDAN JOBBER LEXLY

Vår filosofi handler om å gjøre det tilgjengelig for deg. Både når det gjelder kostnader men også fysisk tilgjengelighet. Vi er en multikanalbedrift og gjennom våre forskjellige kanaler kan du velge løsningen som passer best for deg.