Planlegge egen begravelse

Å planlegge egen begravelse kan for mange virke som en vanskelig og tung oppgave, men for dine nærmeste kan det være en kjærlig gest i en tid fylt med sorg. 

Med LEXLY's planlegger kan du uttrykke dine siste ønsker og bruke dokumentet som et vedlegg til fremtidsfullmakt eller testament.

kr 0

På kort tid kan du uttrykke dine siste ønsker.

Digital avtale

Hvorfor planlegge egen begravelse?

Det gir deg muligheten til å forme din siste farvel etter dine ønsker og verdier og ikke minst kan det bidra til å gi veiledning og trøst til dine kjære når de trenger det mest.

Ofte er de etterlatte i en krevende situasjon når noen går bort. Ved å legge igjen klare ønsker kan du lette byrden for de pårørende. Du kan bestemme over seremoni og uttrykke andre ønsker som kan ha en symbolsk betydning og gi trøst for familien. Begravelsesarrangementer kan også være kostbare. Du kan på forhånd gjøre økonomiske forberedelser for å minske den belastningen på familien din. 

blomst lys bilde

Planlegge egen begravelse

Du svarer på en rekke spørsmål om dine siste ønsker. Dokumentet kan deretter deles med familien og andre pårørende eller legges til fremtidsfullmakt eller testament. 

Planlegge egen begravelse

Å gjøre dette på forhånd kan lette byrden for de etterlatte i en vanskelig tid, tross for at dokumentet i seg selv ikke er juridisk bindende.

Husk å informere dine nærmeste om at du har et slikt dokument eller oppbevar det et sted hvor det er enkelt å finne frem. Vi anbefaler at det oppbevares sammen med testament. 

kr 0

På kort tid kan du uttrykke dine siste ønsker.

Digital avtale